Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno Spożywczego “BASSO” Sp. z o.o.

Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno Spożywczego “BASSO” Sp. z o.o.

Opis

Masa jajowa płynna pasteryzowana BASSO to produkt, który rewolucjonizuje sposób, w jaki profesjonaliści podchodzą do przygotowania potraw na bazie jaj. Dzięki niej, możliwe jest uzyskanie spójnych i powtarzalnych wyników w szerokim spektrum zastosowań, od pieczenia po gotowanie. Masa jajowa płynna pasteryzowana łączy w sobie wygodę użytkowania z zachowaniem naturalnego smaku i odżywczych właściwości jaj, co czyni ją idealnym wyborem dla restauracji, cukierni i zakładów przetwórczych.

Usługi/Produkty:
Produkcja:
Jaja w proszku
Żółtko w proszku
Białko w proszku
Białko w proszku wysokopieniste
Albumina - odcukrzone białko w proszku wysokopieniste
Masa jajowa płynna pasteryzowana
Białko płynne pasteryzowane
Żółtko płynne pasteryzowane
Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno - Spożywczego Basso Sp. z o.o. istnieje od 1991 r. Basso to firma prywatna w całości oparta na polskim kapitale. Na bazie wieloletnich i bogatych doświadczeń oraz kompleksowej wiedzy dotyczącej branży jajczarskiej w 1997 r. stworzyliśmy Zakład Przetwórstwa Jaj, który do dziś jest zlokalizowany w Gołkowicach Dolnych.

Lokalizacja

Informacje kontaktowe

Telefon
Kod pocztowy
33-388
Adres strony

Kategorie

Ostatnio dodane firmy

Wpisy blogowe